Mardin 1 Şubesi

Görevde Yükselme Hazırlık Kursumuz başladı

Eğitim-Bir-Sen Mardin şubemiz, memur ve hizmetlilerin görevde yükselme sınavına hazırlanması için hazırlık kursu açtı. Sendika binamızda başlayan kursla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Eyyüp Değer, hizmet sendikacılığının gereği olarak daha önce yaptığımız (şube müdürlüğü, müdür- müdür yardımcılığı, görevde yükselme) sınavlarına hazırlık kurslarına bir yenisini daha eklediklerini belirterek, üyelerin kariyer yolculuklarında yanlarında olduklarını söyledi.

Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan Memur ve Hizmetlilerde Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık kitabını üyelerine ulaştırdıklarını, şimdi de sınava hazırlık kursu başlattıklarını ifade eden Değer, “Bu kursu açmaktaki amacımız, memur ve hizmetli üyelerimizi bir üst göreve hazırlamaktır. Daha önce aday öğretmenlere hazırlık amacıyla ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıtılarak hizmet sendikacılığı farkını ortaya koyan Eğitim-Bir-Sen, üyelerinin sınavlarda gösterdiği başarıda hizmetlerinin karşılığını almıştı” dedi.

Üyelerine kariyer yarışında hizmet sendikacılığı farkını bir kez daha yaşatmak için yeni adımlar attıklarını kaydeden Değer, “Memur ve Hizmetlilerde Görevde Yükselme Sınavına Hazırlık için sendika binamızda yüz yüze eğitim devam etmektedir. Eğitim-Bir-Sen olarak, hizmet ve akademik sendikacılığın en güzel örneklerini gerçekleştiriyoruz. Başta eğitmenler olmak üzere bu faaliyetlerin yapılmasına katkı sunan herkese şükranlarımı sunuyor, sınava girecek üyelerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.