Mardin 1 Şubesi

Geleneksel Mehmet Akif İnan Voleybol turnuvasının şampiyonu Mardin Fen Lisesi oldu.

Eğitim Bir Sen Mardin Şubesi sosyal faaliyetlere katkıda bulunmak, eğitim çalışanları ve okullar arasında iletişimi artırmak ve sporun kardeşliğe teşvik eden boyutundan istifade edebilmek amacıyla düzenlediği Geleneksel Mehmet Akif İnan Voleybol turnuvasının şampiyonu Mardin Fen Lisesi oldu.

Final maçı, Mardin Fen Lisesi ile Okay Yaşar Anadolu Lisesi arasında oynandı. Çekişmeli geçen final maçında Mardin Fen Lisesinin üstünlüğüyle sona erdi. Yaklaşık bir ay süren kurumlar arası voleybol turnuvasında, Mardin Fen lisesi birinci, Okay Yaşar Anadolu Lisesi ikinci, Mehmet Edip Fatma Yüksel Kız Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Final maçını, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Sarı, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcı Mahmut Akan, İl-İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler,ve konuk misafirler büyük bir heyecanla izlediler. Maçın bitimiyle birlikte ödül törenine geçildi.

Birincilik Kupasını Mardin Fen Lisesine İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Sarı, ikincilik kupasını Okay Yaşar Anadolu Lisesine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şeyhmus Sümer, Üçüncülük kupasını Mehmet Edip Fatma Yüksel Kız Anadolu Lisesine Eğitim Bir Sen Mardin Şube Başkanımız Eyyüp Değer tarafından verildi. Birincilik plaketini Mardin Fen Lisesine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcı Mahmut Akan, İkincilik plaketini Okay Yaşar Anadolu Lisesine İl Milli Eğitim şube müdürü Tekin Oruç, Üçüncülük kupasını Mehmet Edip Fatma Yüksel Kız Anadolu Lisesine İl Milli Eğitim şube müdürü Abdurrahim Kusen tarafından verildi.Turnuvaya katılan tüm takımlara plaket verildi.

Eğitim Bir Sen Mardin Şube Başkanımız Eyyüp Değer, organizasyona Artuklu ilçesinden yoğun bir katılığımın olduğunu, maçların centilmenlik ve dostluk içerisinde geçtiğini, Turnuvada ilk üçe giren takımlara, kupa ve çeşitli hediyeler takdim ettiklerini, günün anısını bu şekilde kalıcı hale getirdiklerini belirten Değer, sendika olarak eğitim, sanat, kültür, spor, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade etti. Eğitim Bir Sen Mardin Şube Başkanı Eyyüp Değer Dostluk ve kardeşlik içerisinde mücadele eden tüm takımlara, turnuvada görev alan hakemlere, ayrı ayrı teşekkür etti.